Stratya

Advanced
Stratya®
WMS

Stratya® WMS és un mòdul complementari a Advanced Stratya®. Està dissenyat per a aquelles empreses que tenen com a prioritat el control exhaustiu del magatzem. Stratya ® WMS permet conèixer la configuració dels magatzems, optimitzar els processos de gestió de recepció i preparar mercaderies per a la seva expedició. També ofereix la possibilitat d'automatitzar l'etiquetatge dels productes emmagatzemats i conèixer en temps real la disponibilitat d'estoc per lots de les referències contingudes en les diferents ubicacions.

Magatzem

Control total del magatzem i les seves existències

Estoc, disponibilitat i localització.

Informes

Gestió d'inventaris i informes

Configurador, recepció
i picking de comandes. Informes relacionats
amb moviments i valoració d'inventaris.

Multi-ubicació

Espai i ordre

Accés directe a totes
les ubicacions del magatzem.

Gestió mòbil

Espai i ordre
des de la PDA

Accés directe a totes
les ubicacions del magatzem amb PDA

Stratya® WMS
avantatges

a

Gestió i control de magatzems

Stratya® WMS disposa de configurador, recepció i picking de comandes. També permet la regularització d'inventaris i realitzar informes relacionats amb moviments i valoració d'inventaris.

b

Multiubicació

Stratya® WMS permet la gestió de magatzem multiubicació. Disponible multiubicació PDA.

c

Estalvi de temps
i diners

Gràcies a una implantació ràpida, en l'opció de pagament per ús ia la possibilitat que pugui funcionar sobre diferents plataformes (Windows, Linux, Mac) Stratya® no requereix de grans inversions inicials. Stratya® es caracteritza perquè aprofita els recursos existents.

d

Servei, ubiqüitat
i agilitat

Stratya® l'ajuda a planificar els recursos de la seva empresa des de qualsevol lloc amb accés a Internet. I a més és ràpid d'implantar i fàcil de posar en funcionament. Stratya® està disponible en català, castellà i anglès, amb la possibilitat de traduir a altres idiomes.

Comprar
Stratya® wms

+info

Llogar
Stratya® wms

+info

Sol·licitar demo
Stratya® wms

+info